Koleksi Gambar Cepot Lucu

Urang tatar sunda sadayana pasti terang saha ari si Cepot. Marupi salah sawios tokoh dina karakter pawayangan sunda, anu sakapeung pikalucueun, sakapeung jadi tukang masihan pawejangan, kadang-kadang oge Si Cepot jadi Tokoh jagoan.
Di handap ieu sapalih koleksi gambar cepot lucu.

Si cepot memang pikaseurieun. Tah eta koleksi gambar anu tiasa dipidangkeun

Share :